Cserpes Laura biográfia

Cserpes Laura 2012 októberében bemutatta első saját dalát a ,,Let the sunshine in''-t. A következő év elején szerencsét próbált ,,A Dal'' című műsorban, ahol több tehetséges énekessel versenybe szállva a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválra szeretett volna kijutni. ,,Élj pont úgy'' című számával egészen a döntőig jutott, de a versenyt végül nem ő nyerte meg, így nem ő lett az, aki kiutazhatott Malmöbe. Laura viszont így is nagyon sokat nyert a ,,A Dal''-lal, végre sikerült beindítania énekesi karrierét.  Júliusban két új dallal is megörvendeztette rajongóit. Az egyik az ,,SOS Love'', melynek szövegét Tabár István írta, s a zene olyan nagyszerű tehetségek munkáját dicséri, mint Krajczár Péter és Kállay Saunders. A másik pedig a ,,Lépnünk kell'' aminek zenéjét Havas Lajos és Csicsák Norbert szerezte.

A 2013-ban elért sikerek után Laura újból szerencsét próbált az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján "Úgy szállj" című dalával, de még az elődöntők során kiesett. Nem sokkal később a "Nagy Duett"-ben láthattuk viszont, ahol Gesztesi Máté partnereként tűnt fel. Laura 2014-ben új kisfilmet adott ki, mely a "Ments meg ha fáj" című dalához készült. A Nagy Ő című klipjével 2015. augusztus 12-én debütált a saját Youtube csatornáján. A Bábjátékhoz készülő klipet 2016 március 8-án mutatták be.

2018-ban jelent meg második nagylemeze Sztereotípia címmel. Még ebben az évben a nagy sikerű TV2-es sorozat a Korhatáros szerelem állandó szereplőjeként is láthatták a televíziónézők. Évről évre új dalokkal jelenik meg. A Minden más című sláger, a Children Of Distance-el közreműködve jött létre.